Informacje PDF Drukuj
  

Regulamin korzystania ze stołówki szkolnej - tutaj

Zarządzenie w sprawie ustalenia opłat za korzystanie z posiłków - tutaj


Zachęcamy do korzystania z obiadów szkolnych- cena posiłku 8 zł

   Opłaty  do 15-go każdego miesiąca


nr konta: 57 1020 2472 0000 6902 0498 4730

 

 JADŁOSPIS

 wrzesień 2019

Dzień tyg.

Zupa

Drugie danie

Deser

Poniedziałek

9-9

Kalafiorowa 7

300ml

Pierś z kurczaka z grilla, kasza i groszek 1,3

100g

150g

80g

Woda z cytryną

Wtorek

10-9

Warzywna

 

 

300ml

Spaghetti bolognese 1,3

 

300g

Owoce

Środa

11-9

Rosół z makaronem 1

300ml

Schab z grilla z ziemniakami, surówka z białej kapusty

100g

200g

100g

Galaretka

Czwartek

12-9

Fasolowa 7

300ml

Potrawka z indyka z ryżem 7

120g

150g

Owoce

Piątek

13-9

Pomidorowa 7

300ml

Makaron z twarogiem 1,3,7

 

Jogurt 7

Dzień tyg.

Zupa

Drugie danie

Deser

Poniedziałek

16-9

Rosół z makaronem  1,3

300ml

Fasola po bretońsku,

Chleb 1

250g

Batonik

1,3,7

Wtorek

17-9

Marchewkowa

 

300ml

Zapiekanka z puree i wołowiną 3,7

300g

Owoce

 

Środa

18-9

Grochówka

 

300ml

Makaron penne z sosem pomidorowym 1,3

300g

Mus czekoladowy 3,7

Czwartek

19-9

Warzywna

 

300ml

Strogonoff z indykiem z ryżem 7

100g

150g

Owoce

 

Piątek

20-9

Szpinakowa

 

300ml

Filet rybne, ziemniaki gotowane, surówka z kiszonej kapusty 1,3

100g

150g

100g

Woda z cytryną

 

Dzień tyg.

Zupa

Drugie danie

Deser

Poniedziałek

23-9

Warzywna

300ml

Carbonara 1,3,7

250g

Owoce

 

Wtorek

24-9

Pieczarkowa

7

300ml

Curry z kurczaka z ryżem

150g

150g

Jogurt

7

Środa

25-9

Rosół z makaronem  1,3

300ml

Potrawka z wołowiną, ziemniaki, groszek i marchew.

300g

Owoce

Czwartek

26-9

Żurek

1,3,7

300ml

Udko z kurczaka pieczony, kasza, czerwona kapusta  1

150g

100g

100g

Ciasto

1,3,7

Piątek

27-9

Fasolowa

300ml

Ryba, frytki, surówka z kapusty pekińskiej 1,3

 

Owoce


Jadłospis przygotował Don Pedro Catering zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 24 czerwca 2015 roku i po zmianie z dnia 26 lipca 2016.

Do obiadu podawane są owoce sezonowe.